ViLLA 9

Elä hyvin tämä päivä ja olet muurannut jälleen yhden tiilen seinääsi.  -Kauppinen, Tero

Sisäänkäynti Villa9

Psykoterapiaa ja työnohjausta Jyväskylässä

Meille on helppo tulla – sijaitsemme Jyväskylän keskustan ytimessä yläkaupungissa. Osoitteemme on Villa 9,  Kauppakatu 9 A 1, 40100 Jyväskylä. Sijaitsemme K-kauppaa vastapäätä ja Kauppakadulta Villa 9:n nuoliopasteiden avulla meidät löytää helposti. Läheltä löytyy helposti kadunvarsipysäköintipaikkoja ja bussiyhteydet ovat hyvät. Rappukäytävän alaovella on summeri, josta painetaan Villa 9 ja avaamme oven tulijalle ylhäältä käsin.

Meillä ei ole käytössä yhteistä sähköpostia tai puhelinpalvelua. Jokaisen psykoterapeutin saat kiinni helposti heidän omien yhteystietojen kautta. Psykoterapeuttien yhteystiedot ja heidän esittelytekstinsä löydät täältä.

Korona-aikana huomioitavaa

Koronapandemian aikana noudatamme tarkoin valtakunnallisia – ja paikallisia ohjeita. Toivomme huolellisuutta ja vastuullisuutta tartuntojen estämiseksi. Mikäli asiakkaalla tai terapeutilla on flunssaan viittaavia oireita voimme käyttää etäyhteyttä.

 

Vuokraamme tilojamme psykoterapia- ja työnohjauskäyttöön. Villa 9:n  tiloissa on 7 viihtyisää työhuonetta. Huoneita vuokrataan ensisijaisesti kuukausivuokralle. Vuokrasopimukset räätälöidään vuokraajan tarpeiden mukaisesti yhdessä sopien.

Lisätiedot: Sari Fors tai Pieta Haataja