ViLLA 9

Eiliselle et enää voi mitään, huomista et voi käyttää tänään — talo valmistuu kyllä aikanaan.  -Kauppinen, T.

Sari Fors - psykoterapia ja työnohjaus

Tarjoan aikuisten ja nuorten (16–25 v.) kognitiivista yksilöpsykoterapiaa sekä työnohjausta työntekijöille, esimiehille ja ryhmille.  Minulla on pitkä kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä ja esimiestehtävistä erikoissairaanhoidossa sekä työnohjaajana toimimisesta. Alun perin taustaltani olen sairaanhoitaja (psykiatrinen hoito). Vuosien varrella olen lisäkouluttautunut paljon osaamisalueisiini liittyen.

  • yksilöpsykoterapiaa nuorille ja aikuisille
  • etäyhteys mahdollisuus
  • työnohjaukset ovat yksilö – tai ryhmätyönohjauksia työntekijöille, esimiehille ja ryhmille.

Yhteydenotot: sari.fors@gmail.com tai 040 5788155

Psykoterapia

Minulle tärkeää on aito läsnäolo ja asiakkaan kohtaaminen luottamuksellisessa sekä arvostavassa ilmapiirissä. Terapeuttina olen empaattinen, tavoitteellinen, aktiivinen ja rohkaiseva.  Työskentelytapani pohjautuu kognitiiviseen psykoterapiaan, mutta joustavasti yhdistelen erilaista teoreettista ja tutkimuksellista tietoa, menetelmiä ja harjoituksia tilanteen ja tarpeen mukaisesti.  Käytän mielelläni skeematerapeuttisia menetelmiä, voimavarakeskeisiä ja -itsemyötätuntoa vahvistavia menetelmiä. Toimin kanssakulkijana läpi koko terapiaprosessin.

Erityisosaaminen ja mielenkiinnonkohteina: masennus, ahdistus, elämänkriisit, itsetuntemus ja itsemyötätunto, työuupumus, skeematerapeuttinen työskentely, urheiluun ja liikuntaan liittyvät asiat, Mindfullnes, kehollisuuteen liittyvät asiat, syömiseen liittyvät hankaluudet ja riippuvuudet.

Mikäli et koe tarvetta varsinaiseen psykoterapiaan, minulle on mahdollista varata aikaa myös yksittäiselle tai muutamalle tuki – tai kriisikäynnille.

Vastaanotolla mukanani on ajoittain pieni koira, joka on rodultaan Kooikerhondje ja nimeltään on Reekje. Tämä hyvä ottaa huomioon, jos on kovin allerginen.

Hinnasto: tutustumiskäynti 55,00€ ja varsinainen käynti 45min 92,60€ –  Kelakorvauksen jälkeen omavastuuksi jää 35,00€.

Reekje-koira
Toisinaan assistenttini Reekje tulee mukaani töihin
Tapaamiset järjestetään työtilassa Jyväskylässä tai etäyhteydellä

Jos ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki, jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta. – Tommy Tabermann

Työnohjausta työntekijöille, esimiehille & yrittäjille

Työnohjaus antaa hyvän mahdollisuuden tutkia, arvioida ja kehittää omaa työtä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksessa pyrin yhdessä asiakkaan kanssa tulkitsemaan ja jäsentämään työyhteisöön sekä asiakkaan omaan työrooliin liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja tunteita. Käytän myös sovitusti toiminnallisia menetelmiä työnohjauksissa ja välitehtäviä. Kaikki työnohjaukset sovitaan ja suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Työnohjaus voi toteutua myös etäyhteyden avulla.

Tarjoan työnohjausta työntekijöille, esimiehille, ryhmille ja yrittäjille. Työnohjaukseni sopii kaikille ammattiryhmille. Yksilöohjaukset olen yleensä järjestänyt työtiloissani ja ryhmät ovat usein kokoontuneet asiakkaan järjestämissä tiloissa. Voin järjestää myös isolle työyhteisölle ryhmätyönohjausta yhdessä toisen työnohjaajan kanssa.

Olen toiminut työnohjaajana vuodesta 2004 alkaen. Olen Suomen työnohjaajat ry:n jäsen ja olen kouluttautunut STO ry:n koulutussuositusten mukaisesti. Lisäkoulutuksena on käynyt lyhyen Coach-koulutuksen. 

Hinnasto: 
Yksilötyönohjaus 60min /  120,50€
Esimiesohjaus 60min / 150,50€
Ryhmä (alle 8hlö) 90min / 350€

Kokeile työnohjausta starttipaketin avulla:
Paketti 1: Yhden kerran kokeilukäynti 60min 112,50€
Paketti 2: Yksilöohjaus, kolme työnohjauskäyntiä (3x60min) 320€
Esimiesohjaus, kolme työnohjauskäyntiä (3x60min) 400€
Paketti 3: Parityönohjaus (esim. kaksi yrittäjää), kolme työnohjauskäyntiä (3x90min) 600€

Hinnat ovat suuntaa antavia – hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti. (Hinnat ALV 0%)

Voit myös ostaa lahjakortin työnohjaukseen!