ViLLA 9

Eiliselle et enää voi mitään, huomista et voi käyttää tänään — talo valmistuu kyllä aikanaan.  -Kauppinen, T.

Pauliina Juntunen

Pauliina Juntunen- psykoterapeutti, psykologi

Olen koulutukseltani psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti (VET) ja musiikkiterapeutti. Työskentelyotteeni on kuitenkin varsin integratiivinen. Olen perehtynyt erityisesti myötätunto-orientoituneeseen psykoterapiaan, skeematerapiaan ja mentalisaatiopohjaiseen psykoterapiaan ja myös luovat menetelmät ovat lähellä sydäntäni. Työskentely sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä.

Minuun saa yhteyden parhaiten sähköpostitse: pauliina.juntunen@saunalahti.fi, mutta puhelimeen voi myös jättää soittopyynnön: 050 348 7677.

Olen terapeuttina aktiivinen/keskusteleva sekä näkökulman vaihtamiseen ja toimintatapojen haastamiseen kannustava, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa. Annan tapaamisten väliajoille usein kotona tehtäviä välitehtäviä. Vastaanotolla pyörii ajoittain myös terapiakoirani Martta, joka on rodultaan bichon frisé. Tämän rotuista koiraa allergikotkin sietävät yleensä hyvin, mutta mikäli sinulla on vaikea koira-allergia, suosittelen hakemaan terapiaa jostakin muualta.

Vapaa-aikana minulle on tärkeää tavata ystäviäni ja harrastaa erilaisia luovia asioita, kuten musiikkia eri muodoissaan, tanssia ja valokuvata. 

Erikoisalaani on syömishäiriöiden ja painonhallinnan pulmien hoito, mutta myös laajemmin ahdistushäiriöiden hoito (erityisesti pakko-oireinen häiriö). Lisäksi olen perehtynyt neuropsykiatristen asiakkaiden (erityisesti autismikirjon pulmien) hoitoon. Syömishäiriöiden osalta minulla on jo yli 20 vuoden kokemus muun muassa HUS:n syömishäiriöyksiköstä, Syömishäiriökeskuksesta ja omalta vastaanotolta. Olen myös kouluttanut ja työnohjannut laajasti aiheesta (mm. Pohjoismainen syömishäiriökongressi Reykjavikissa syyskuussa 2018, Lahden psykiatrian pkl:n syömishäiriötyöryhmä ja KSSHP:n syömishäiriötyöryhmä).

Vastaanottoaikani ovat pääasiassa ma-to klo 10-17 välillä. Omakustanteisen käynnin hinta on 70€/45min ja Kelan tukeman psykoterapiakäynnin 85€/45min, josta omavastuun osuus on 27,40€. Työnohjaus- ja koulutushinnat sovitaan erikseen. Omat kotisivuni löytyvät osoitteesta: www.pauliinajuntunen.net.

Tervetuloa tapaamiseen!